Jaarfeest LG.

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 24 februari 2018 18u30 - 23u30
Parochiezaal Vosberg - PASTOOR SLEGERSSTRAAT 1, 2840 RUMST

Verslag

LANDELIJKE GILDE GOOCHELT!
Het jaarfeest van Landelijke Gilde op zaterdag 24 februari verliep in een andere formule. Op het ‘teerfeest’ kon de gebruikelijke eten niet ontbreken: een verzorgde en zeer gesmaakte winterbarbecue. Voor de animatie iets nieuws: goochelaar Alcazar werd uitgenodigd. In zijn middeleeuws aandoend pak was hij een opmerkelijke verschijning.
Hij bezorgde ons een bijzondere boeiende avond. We stonden er met onze neus bovenop en toch wist hij ons voortdurend te verbazen. Die éne keer, in de truc met witte en zwarte hoed, toen we dachten hem door te hebben, kwam er uiteindelijk een groene en een rode hoed tevoorschijn.
De aanwezigen werden vaak betrokken in de verschillende acts, de ene keer als “meewerkende assistent(e)”, de andere keer als “bevoorrechte getuige” maar ook als “onderdeel van de goochelact” en zelfs als “goochelaar”.
De truc met de ontelbare dominostenen, het gedachtenlezen door Pinkie en Winkie, de verdwenen huwelijksring, de schoen die niet nat werd, de uiteenschuivende goochelsticks, het veranderende tekenblok, de van kleur veranderende plumeau’s, de rode balletjes …. Het hield maar niet op. Vlot schakelde hij over van de ene naar de andere truc. De tijd vloog voorbij, terwijl hij voortdurend onze aandacht had. Applaus, applaus.
Na zijn grote finale namen wij tijd voor het dessert. Maar hij bleef ons verrassen. Aan tafel vertoonde hij nog verschillende trucs met speelkaarten.
De aanwezigen hebben van de eerste tot de laatste seconde van zijn optreden genoten. Ongetwijfeld wordt er nadien nog over gesproken. De afwezigen hadden ongelijk, ze hebben iets opmerkelijks gemist. Het 

Programma

21.00 - 22.00
Alcazaer di Gio

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Rumst
Meer weten?
Prijs
€ 35,00
35€ per persoon / all-in voor onze leden en inwonende gezinsleden. 40 € per persoon / all-in voor niet-leden.
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten.
Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

015/340574

Meer activiteiten