Weekend met de Gilde.

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • van vrijdag 11 oktober 2019 om 19u00 tot zondag 13 oktober 2019 om 14u00
Kasteel Wurfeld - KAPELWEG 60, 3680 MAASEIK

Verslag

Weekend landelijke gilde Wurfeld 11 tot 13 oktober.
Naar jaarlijkse gewoonte zochten we het lekkers en de rust dit jaar in Limburg, in het kasteel Wurfeld te Maaseik. Een locatie die paste in het kader van ons 125-jarig bestaan, het had iets feestelijks, gewoon een super locatie (decor) om zoiets te vieren.
De vroege vogels kwamen al heel vroeg aan in het hotel en tegen het avondmaal was de groep haast compleet zodat we op het gevraagde uur konden aanschuiven aan een feestelijk gedekte tafel. Een groep van 32 in het voor ons voorziene zaaltje en daarbij lekker eten stonden garant voor een lekkere, gezellige en misschien wel wat warme avond.
De volgende morgen was een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet de start van een heel mooie dag. Het was prima weer, zeker gezien de regen van de dagen voordien, en we konden genieten van al het mooie van de streek tijdens onze traditionele zaterdagfietstocht. Dit jaar met Mieke als koptrekker en gangmaker, met haar scootmobiel zorgde ze voor de constante snelheid. Een dikke 50 km door de natuur en langs het water met de nodige tussenstops om het uitdrogen te beletten en het honger lijden te voorkomen en te eindigden in een heerlijk bad of verfrissende douche om ’s avonds lekker opgefrist aan de feesttafel te verschijnen.
Een heerlijk drankje met lekkere hapjes vooraf en een gezellig maal betekende een heel feestelijke avond.
Na het ontbijt op zondagmorgen startte we met een wandeling door plaatselijke natuur waar we genoten van de mooie kleuren, vele paddenstoelen en waar we nog duidelijke sporen van de eikenprocessierups tegen kwamen, van het gedacht alleen al moest je gewoon krabben.
Zoals steeds werd dit mooie weekend afgesloten met het al even traditionele “laatste middagmaal” wat dan ook weer het einde betekende van een geslaagd weekend.
En dat op velerlei vlak. Zeer goed weer, mooie streek, mooie natuur, goed hotel, lekker eten, nodige drank en misschien nog wel het belangrijkste een geweldig leuke groep mensen die het bijzonder goed met elkaar konden vinden. Geen stress, geen druk, gewoon genieten.
Dikke merci voor de deelnemers, een dikke sorry voor de thuisblijvers, zij hadden duidelijk weer maar eens ongelijk, en een warme oproep en uitnodiging aan allen om er volgend jaar bij te zijn. Hou jullie mailbox zeker in de gaten!!

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Rumst
Meer weten?
Prijs
€ 225,00
Verder zie bijgevoegde uitnodiging.
Reservatie
Voor 01 mei 2019
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten.
Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473/99.32.41

Meer activiteiten

  • 02 apr

    seniorennamiddag

  • 02 apr

    seniorennamiddag

  • 04 apr

    Koken - geannuleerd wegens maatregelen tegen het Coronavirus.